08. november 2018

Föreläser i Jakobstad, Finland

Välkommen till mitt föredrag om hur jag odlar och skördar grönsaker när det är kallt! Den 14 november kommer jag till Jakobstad i Finland. Hoppas vi ses då!

 

Den här hösten är jag väldigt glad över att få göra flera föredrag utomlands. Jag har fått många förfrågningar, men endast kunnat tacka ja till några; två föredrag i Norge och ett i Finland. Nästa vecka bär det av till Jakobstad i Finska Österbotten.

Föredraget hålls på Campus Allegro, onsdagen 14 november klockan 18-21. Cirka. Vi börjar helt enkelt så snart jag anländer från flyget, tippar på att det blir strax efter klockan 18. Det är förstås vinterodling som är i fokus. Förutom att berätta om min egen odling hoppas jag få höra många berättelser om hur ni har odlat er igenom senhösten. Jag vet att flera av er som kommer har provat att odla på vintern tidigare, ska bli spännande att höra mer om.

 

Fröer och böcker på plats

Under kvällen har jag ordnat så att det finns ett urval av fröer ur min kollektion Så året runt från Nelson garden på plats till försäljning. Fröpåsarna kostar 3 euro styck och det är endast kontakt betalning som gäller. Det är knepigt att ta betalt utomlands och detta var det bästa sättet vi kunde lösa det på.

Mina böcker finns till försäljning genom en lokal bokhandel som är på plats under kvällen. OM böckerna skulle ta slut tar jag upp beställningar som min kollega Helene skickar dagen efter. Endast kontakt betalning då med. Jag är just nu lite osäker på priset och ber att få återkomma om det.

Redan nu är det många som anmält sig till kvällens evenemang. Tipsa gärna dina odlarvänner och boka biljett snart så du säkert får plats. Mer information och anmälan får du här: Vinterodling med Sara Bäckmo i Jakobstad.

 

Mitt besök 2016

För två år sedan var jag i Österbotten för första gången och föreläste. Det var fantastiskt roligt. Vilket underbart landskap! Genom bilresor mellan olika orter fick jag se en hel del och tyckte verkligen om det jag såg. Jag gjorde två videos från den resan, som du kan se här.

 

Varmt välkommen till mitt föredrag om Vinterodling i Jakobstad!
/Sara bäckmo

2 svar till “Föreläser i Jakobstad, Finland”

  1. Theresa Sjöberg skriver:

    Vad roligt det blir att träffas igen, ser fram emot att få höra mer om vinterodling! Å så roligt att ni fick fixat fröer till Finland, ska gå igenom vilka jag behöver nu så man hinner få före de tar slut =)

  2. Ja hurra snart ses vi igen! 😀 Jag har noll odlingsinspiration, men låter det få vara så när jag ändå har grönt både i växthus och friland ännu 🙂 siktar på att få köpa en signerad bok på onsdag och kanske lockat fram någon gnista.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *