Frörabatt till bloggläsare! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Frörabatt till bloggläsare!

Starta hösten med sprillans nya fröer till din vinterodling! Under hela september får mina läsare rabatt på min nya frökollektion Så året runt. Här hittar du grönsakssorterna som är vinterns riktiga vinner. Alla valda av mig och med såanvisningar skrivna av mig, baserat på hur jag odlar i Skillnadens Trädgård.

En närbild på en frodigt mörk grön planta med en liten broccolibukett i mitten.

Brokali är en korsning mellan broccoli och svartkål. Både bladen och buketterna av blomknoppar är delikata. Sorten ingår i frökollektionen Så året runt.

 

En egen frökollektion som är speciellt utvald för att passa oss som vill odla för skörd på vintern är ett drömprojekt! Nu när Så året runt, som jag tagit fram i samarbete med Nelson Garden, presenterats och nått de alla butiker som beställt (till exempel Blomsterlandet och Granngården) kan jag konstatera att intresset har varit över all förväntan. Ni har varit så himla fina i er feedback och jag blir så stolt! Tack!

Det är första gången som jag gör ett samarbete kring produkter med ett företag. Jag har valt det omsorgsfullt, helt enkelt för att jag tror att det här projektet på allvar kommer att göra skillnad för många som odlar. Jag tror att min erfarenhet av att odla i kallt klimat, att jag valt ut sorterna som funkat bäst i min odling, samt skrivit helt unika såanvisningar för respektive årstid, gör att fler vågar sig på att testa. Min största förhoppning är att den här kollektionen kan bidra till att många odlare att tappar hakan över den oväntade potentialen deras trädgårdar besitter. Det vore så stor glädje att få dela de upplevelserna med er!

 

Rabatt hela september

Under hela september har jag ett speciellt erbjudande med superfint pris på kollektionen för er som är medlemmar på sarabackmo.se (läs mer om det och teckna ditt medlemskap här). Men jag vill också gärna ge något till alla er underbara som varje dag återkommer till min blogg för att läsa, kommentera, glädjas och peppa. Därför har jag ordnat en rabatt också för er.

Under hela september får du 10% rabatt på alla fröer i sortimentet Så året runt (medlemmar har 20 % rabatt), när du handlar via Odla.nu. För att få rabatten måste du gå in i webbutiken via den här länken: Sara Bäckmos fröer hos odla.nu och sedan ange koden saraodla10 i kassan. Det är för att ditt köp ska kunna spåras och få den rabatt du ska ha.

Utöver fröerna har Odla.nu varit otroligt generösa och ger oss samma rabatt på hela deras sortiment, utom på gräsklippare och växthus. Det finns väldigt många andra fina fröer, träd och bärbuskar på sajten.

Erbjudandet gäller inom Sveriges gränser, på grund av exportregler. Hela sortimentet finns i Norge, Danmark och Finland från och med augusti 2019.

Om du redan köpt fröerna vore det jätteroligt om du kommenterade och sa något om vad du tycker. Jag är så himla nyfiken!

Lycka till med sådden!
/Sara Bäckmo

08. september 2018