24. mars 2020

Inställda föredrag i Umeå

Dessvärre behöver vi avboka mina föredrag i Umeå i april, eftersom Nolia Trädgård ställs in. Läs här om hur det blir med biljetter och nytt föredrag.

Fotograf: Maria Fors Östberg

 

Ja, nu närmar det sig de bokade föredragen i norr som jag varit så glad över. Och igår fick jag besked om att Nolia Trädgård i Umeå är inställt på grund av coronaviruset. Därmed är också mina inbokade föredrag avbokade. Suck.

Vi har redan nu bestämt att jag kommer till Nolia Trädgård 2021.

Eftersom mässan hålls en gång per år och inte i ett huj bokas fram några månader tills läget är annorlunda, kommer jag att betala tillbaka det du/ni betalat för föredragsbiljetter. Alla som köpt biljett till de två föredragen i Umeå blir meddelade per e-post och får biljetten återbetalad. Vi påbörjar arbetet med att återbetala nu, men det är många transaktioner att göra och vi ber er att ha lite tålamod med att det kan ta några dagar innan alla är genomförda. Om du har frågor får du gärna ta kontakt med min kollega Helene som nås på info@sarabackmo.se.

 

Bli medlem!

Att ställa in föredrag och återbetala biljetter är oerhört tufft. Mitt 2020 har till stor del baserats på inkomster från föredragen och exakt hur bortfallet ska kompenseras vet jag inte än. Därför vill jag skicka en försiktig önskan till er som nu inte går på föredraget. Stötta mig gärna genom att teckna ett medlemskap på min sajt istället!

Medlemskapet innebär att du blir medlem och får del av mitt särskilda medlemsmaterial av nyskrivna längre artiklar, samt hela arkivet av temaartiklar. Du får också ta del av särskilda medlemsvideos varje månad och hänga med hela medlemsgänget i Odla med Sara - medlemsgrupp på Facebook och dessutom ordnar jag ibland särskilda erbjudanden med samarbetspartners. Om du redan är medlem får du gärna ge bort ett medlemskap till någon du känner.

Här kan du teckna medlemskap:

Medlemskapet kan tecknas till en vän om du anger dennes e-postadress. Medlemskapet kan betalas med Swish eller kort direkt här på sajten. Tack för ditt stöd!

 

Övriga evenemang

Övriga evenemang under våren ligger tills vidare kvar och jag meddelar löpande beslut om ändringar för dessa.

Öppen Trädgård på Berghem i vår och sommar beräknas hållas som planerat (om vi inte får indikationer om att evenemang av den typen avråds), kanske med någon justering i antalet besökare och förlängda öppettider eller liknande.

Hoppas du har fina dagar i din trädgård!
/Sara Bäckmo

 

9 svar till “Inställda föredrag i Umeå”

 1. lena skriver:

  Hur kan vi stötta som redan är medlem och redan har dina böcker?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Så fina ni är som tänker så! Det finns flera digitala produkter att ladda ner, som föredrag, videoserie om vinterodling och en kurs om bönor och ärter. Alla ligger i webbutiken i kategorin Webbkurser i odling. Tack!

 2. Anna Sundström skriver:

  Vad tråkigt att läsa att du inte kommer till Umeå i år. Jag hade hoppats att kunna besöka TrädgårdsNolia och träffa dig igen. Men sedan december har mina värden av vita blodkroppar varit låga så även utan det nya Coronaviruset var det tveksamt om jag kunde gå på mässa med många besökare. Jag har nu levt till och från i nästan ett år med ungefär samma restriktioner som alla i samhället nu måste vänja sig med. Jag skulle kunna jobba som karantänkonsult! ?
  Jag har nu så smått börjat med inomhusodling. Pga infektionskänsligheten måste jag dock vara ytterst försiktig med alla jordbakterier så att jag inte blir sjuk.
  Jag önskar dig nu allt gott och att ditt företag klarar av de ekonomiska prövningar som kommer pga Coronaviruset.
  Många varma kramar från Anna

 3. Marie skriver:

  Oj då det blev nog lite fel på beloppen när det gäller medlemsskap. Men om man trycker på länken så ser man att det är tre månader man får för priset av en :).

 4. Annika Nelly skriver:

  Redan gjort! Blivit medlem alltså. Kan absolut rekommenderas!
  Annika

 5. Lena Wännman skriver:

  Så tråkigt Sara! Jag efterskänker gärna kostnaden för biljetter till föredraget i Umeå men undrar hur det går att fixa administrativt. Skrev det i mail till infoadressen också men om fler vill göra det är det såklart enklast om vi kan få en gemensam instruktion här. Vi är många som uppskattar det du gör, som redan är medlemmar och säkert flera som vill stötta dig även på det här sättet.

 6. koppar blandare skriver:

  Vad tråkigt såg fram emot det 🙁

 7. Sara Kero skriver:

  Så tråkigt, både med dina föredrag och Trädgårdsmässan, men det finns ju inte precis nåt annat val ? Jag är medlem på sajten sedan ett par månader och har de flesta av dina fina böcker. Rekommenderar båda delarna varmt till alla odlingsintresserade! Välkommen hit till Umeå nästa vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *