Köp biljetter till vårens föredrag - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Köp biljetter till vårens föredrag

Nu finns biljetter till vårens föredrag i min webbutik! Köp din biljett redan nu eller överraska någon du gillar med en biljett till ett föredrag i julklapp!

Porträttbild av Sara i lila kofta och en bukett blå blommor i famnen.

Foto: Maria Fors Östberg

 

Vänner, idag är det äntligen dags att släppa biljetterna till vårens föredrag. För första gången säljer jag biljetter till mina evenemang direkt här på sajten. Det känns som en bra lösning eftersom det ändå är här ni kikar efter föredragen, då blir det enkelt att stanna kvar på sidan för att köpa biljett.

Orterna jag besöker i vår är följande. Klicka på respektive ortsnamn för att komma till biljettförsäljningen.

 

 

Observera att köpet är bindande och du själv ansvarar för att sälja biljetten vidare om du får förhinder.

Lista kommer att uppdateras med ytterligare några orter inom kort.

 

Vårens föredrag

Just nu håller jag på att sätta ihop föredraget som jag håller i vår. Det blir en hel del överraskningar! Temat är Odla nytt och jag kommer att visa hur jag rent praktiskt anlägger och odlar nya ytor och får fantastiskt fint resultat med ganska små medel och arbetsinsatser. Det passar både för dig som är helt ny med att odla och för dig som har odlat en tid och vill ha lite påfyllning på inspirationskontot. Jag tycker själv att det ska bli vrålkul att göra det här föredraget!

Extra kul är också att min nya bok Skillnadens Favoriter kommer att finnas med mig, den släpps redan i februari just för att jag ska kunna ha den med ut på föredragen. Den släpps i min webbutik i början av februari, för er som inte har möjlighet att medverka på föredragen. Hoppas ni är nyfikna!

Vi ses våren 2020!
/Sara Bäckmo

30. november 2019

9 svar till “Köp biljetter till vårens föredrag”

 1. Helena Ifrig skriver:

  Hej.
  Enligt tidigare uppgift skulle man kunna köpa biljett till Umeå (Nolia i april) idag också. Men Umeå finns inte med ovan. Har nått blivit fel eller?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Hej Helena, Som jag skriver i inlägget har jag blivit tvungen att avboka de långa resorna den här gången. Jag är väldigt ledsen för det, jag vet att ni är många som sett fram emot detta. Så också jag. Men ibland behöver man helt enkelt prioritera annorlunda än man först tänkt. Jag hoppas att vi ses vid annat tillfälle. Hälsningar Sara

 2. Carina Lindgren skriver:

  Hej! Så tråkigt för oss i norra halvan av Sverige att du inte dyker upp.
  Mvh/ Carina Lindgren

  • Sara Bäckmo skriver:

   Ja, jag hade hoppats att jag skulle besöka fyra ytterligare orter men behövde dessvärre avboka dessa. Även om det är tråkigt hoppas jag ni har förståelse för att jag behövt prioritera annorlunda än jag först tänkt. Hälsningar Sara

 3. Kristin skriver:

  Nolia Trädgård tycker förstås att det är tråkigt att Sara inte kommer till oss nästa vår. Men både hon och vi satsar på att det passar bättre ett annat år och jag vet att hon längtar efter att få komma til Norrland och träffa alla trädgårdsintresserade!

 4. hippocare skriver:

  Hej Sara
  Förstår att det kan vara svårt att vara hemifrån under längre tider och perioder i livet. Har du funderat på digital föreläsning? Lite dålig på hur det rent tekniskt fungerar men jag tror det går att skapa/boka virtuella rum som du sedan kan ha en föreläsning i med ett förbestämt antal deltagare. Även om inte en digital föreläsning kan mäta sig med att få träffas i verkliga livet så känns det som ett alternativ att föredra framför inget alls. Du är ju en superkreativ person och jag kan lätt föreställa mig att du skulle kunna göra en sådan här virtuell föreläsning superintressant. Vi i de norra delarna av landet får ta del av dig och du slipper göra de långa resorna som inte passar din situation just nu 🙂 Hälsningar Annette i Sundsvall

 5. Solveig N Osseen skriver:

  Varför inte Gävle? Inte så långt norrut.

  • Sara Bäckmo skriver:

   Jag har varit i Gävle tidigare och åker gärna dit. Min resplan görs utifrån de förfrågningar som kommer in och om ingen hör av sig från Gävle blir det inget Gävle =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *