Köpa signerat ex av boken?

Med bara fyra veckor kvar till boksläpp är det många som undrar över signerade exemplar. Går det att beställa direkt via bloggen?

En sak jag lärde mig förra året när första boken om Skillnadens Trädgård kom var att signerade böcker är grejen. Det hade jag inte tänkt på innan. Många hann köpa boken i butik innan jag förstod att jag kanske skulle sälja böcker direkt via bloggen, med signatur i. Och vilket tryck det blev! Under året tror jag att jag skickade ut över 600 böcker!

 

Svårt hinna med
Inför andra boken har jag behövt tänka lite annorlunda, vis av erfarenhet. Jag älskar att kunna skicka böckerna direkt till dig som läser och följer med  i allt jag gör. Men det tar sån tid! Att administrera utskick av böcker, kolla betalningar och hantera kvitton var ett moment som till slut blev alldeles för mycket. Den här gången mäktar jag inte med att göra det. Sorry.

Tillsammans med förlaget kommer jag istället att fixa en signeringsdag där jag helt enkelt åker till Roos & Tegnér några veckor innan boksläpp och signerar böcker. De kommer att skickas till er som beställt signerat ex via nätbutikerna. Ett annat alternativ är helt enkelt att köpa boken och sedan ta med till föredragen som hålls i höst och nästa vår och be om min kråka där.

Ledsen att jag inte riktigt kan möta önskningarna om personliga hälsningar och så, men jag tror samtidigt att de flesta förstår.

 

Lottar ut tre ex imorgon
Du som vill ha ett personligt signerat ex av boken kanske är sugen på att tävla? Med start imorgon torsdag lottar jag ut tre signerade ex i en ny tävling på YouTube. För att vara med måste du prenumerera på min kanal, använd länken här för att göra det redan nu: Sara Bäckmo - Skillnadens Trädgård.

Boken Skillnadens skörd ligger fortfarande på Bokus hela topplista och senast igår låg den etta! Jag svävar som på moln och måste nypa mig i armen varje dag. Den 24 augusti finns boken i butik. Den går redan nu att förhandsbeställa, gör det gärna här: Skillnadens skörd - mat från trädgården året om.

Vill du läsa en fin recension av boken tipsar jag om den som Elin Iderström publicerade på sin blogg för några dagar sedan.
/
Sara Bäckmo

 

26. juli 2017

6 svar till “Köpa signerat ex av boken?”

 1. Susanna Bäck skriver:

  Så roligt! Jag prenumererar och deltar gärna i utlottningen. H. Susanna Bäck

 2. Anncie skriver:

  Bra tänkt! Prenumererar men har redan förbokat boken så någon annan får "min chans" att vinna ett signerat ex. ☺
  Btw.. . Du har fått mej att börja odla efter massor med år med att bara tänkt att börja men inte kommit till skott. Bättre sent än.... ☺

 3. Jonna skriver:

  Hej, du är så inspirerande att jag som aldrig varit intresserad innan av odling har gått all in! Nu har vi precis flyttat till hus och jag är inne på din blogg och Youtube-kanal hela tiden för att kunna lista ut hur jag ska ta mig an denna trädgård. Föregående ägare har varit odlingsintresserade men de senaste åren har trädgården hamnat i glömska. Nu tampas jag med ogräs och förvuxna buskar. Ett land på 7x4 m med tistlar och maskros, plus en liten oreganoplanta i ena kanten. Men även svart o röda vinbär, krusbär, nypon, fläder, blåbär, jordgubbar, smultron äpplen, hallon o listan fortsätter. Tack för att du gör det gör och att du delar med dig av din kunskap. Du är grym!

 4. Susanne Malmström Fors skriver:

  Hej.
  Vill så gärna köpa ett ex och få den signerad men hur vet jag att den blir det om jag tex beställer via bokus?

  • Sara Bäckmo skriver:

   Bokus och Adlibris har lagt ut speciella länkar för signerade ex. Jag tror att de redan är slut dessvärre, men jag vet inte säkert. Titta i nätbutikerna och se om det ligger två varianter av boken ute och om en av dem säger något om signatur. Lycka till! /Sara

 5. Kitty skriver:

  Kul med utlottning. Vi väntar så på din bok!
  /Kitty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *