Längtar du efter podden?

Idag börjar vi spela in nya avsnitt av Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck! Nästa vecka börjar nya säsongen efter vårt sommaruppehåll.

Jag vet att flera längtar ihjäl sig efter nya avsnitt. Undertecknad är en av dem. Eller, det är ju inte själva avsnitten för min del som är grejen - det är ju samtalen.

Idag är det dags att åter ringa Johannes Wätterbäck/Farbror Grön och försökt få ett grepp om vad som hänt under de fyra veckor då vi haft ledigt. Hur har det gått med hans meloner? Har skogsträdgården klarat sig utan vatten? Har tomaterna gått bra?

Själv längtar jag ihjäl mig efter tomater! Ettåringen är snabb med att vrida av de halvmogna färgranna bollarna i ögonhöjd. Mitt hopp står till en klunga bifftomater som nästan är klara, de är för stora för att vrida av eftersom de sitter så hårt på plantan. Nästa vecka är det hur som helst dags för nytt avsnitt av podden. Hoppas du är med och lyssnar då.

Om du vill kan du gärna lyssna dig igenom vårt arkiv av publicerade avsnitt i väntan på nya. Du hittar alla avsnitt på Två odlare emellan i appar och spelare för podcasts, till exempel iTunes, Acast och Libsyn. För dig som föredrar att lyssna direkt via bloggen lägger jag in respektive avsnitt nedan så är det bara att trycka på play. Följ oss gärna på Facbook - Två odlare emellan.

Mer podd nästa vecka alltså!

 

Vill du höras i vår podd?
Två odlare emellan har cirka 150 000 nedladdningar per månad och är en fin plats att höras på för företag vi gillar. Ta gärna kontakt med Johannes Wätterbäck för att diskutera hur ditt företag kan sponsra podden. Info finns på www.tvaodlareemellan.se.
/Sara Bäckmo

 

24. juli 2017

3 svar till “Längtar du efter podden?”

 1. Kerstin skriver:

  Hej!

  Apropå längta efter tomater...de växer och frodas och ger många klasar så småningom men det dröjer innan de första mognar. Hjälper det att ha några plantor i hinkar och toppa efter två klasar? Driver det på mognaden måntro?

 2. Anonym skriver:

  Lägg mogna äpplen unter plantorna så mognar alla tomater

 3. Nina / Rabbeltuss skriver:

  Å va underbart att höra.. Mig passar det ypperligt med nya avsnitt nästa vecka eftersom jag går på semester först nu!! Blir att Ligga på soffan/altanen och lyssna, och sen ÄNTLIGEN kunna rejsa ut i trädgården när ni pratat klart... Normalt sett så sitter jag i bilen på väg till/från jobbet när jag lyssnar på er, och oftast har orken eller tiden tagit slut innan jag är hemma... =) Fantastiskt vad jag längtar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *