Live dag 2: Spenat och sallat i tunnelväxthuset

Jag fick frågan efter gårdagens sändning om det är för sent att sätta spenat och sallat i tunnelväxthuset. Hallå, ni känner väl mig? Det finns alltid något att så och plantera och just spenat och sallat skulle funka perfekt i min tunnel nu.

Idag har det varit en osannolikt trög dag, efter en osannolikt vaken natt. Sjuk hund och sjukt barn tär på krafterna och ställer krav på övriga dagen. Alla mår bättre nu dock. Den här veckan sänder jag live varje dag på YouTube. Förutom en kort uppdatering av nattens hundliga äventur berättar jag hur jag odlar spenat och sallat i tunnelväxthuset på vintern. Se avsnittet här.

 

 

Imorgon hoppas jag på ännu finare väder och mindre blåst så jag kan göra hela avsnittet ute i köksträdgården. Är det något särskilt du vill se? Kommentera gärna.

Här kan du se avsnitten från tidigare i veckan:

 

 

Om du prenumererar på min kanal så får du en hint om när jag kör igång morgondagens avsnitt: Sara's Kitchen Garden. Eftersom jag har följare i flera olika länder väljer jag att göra den här veckans live-avsnitt på engelska.
/Sara Bäckmo

30. oktober 2018

3 svar till “Live dag 2: Spenat och sallat i tunnelväxthuset”

 1. lena-pettersson51 skriver:

  Synd jag är inte så bra på engelska men bara att titta är ljuvligt.

  • Sara Bäckmo skriver:

   Åh, jag hoppas att du kan förstå lite av det jag säger. Annars är du välkommen att fråga. Jag försöker vara extra noga med att svara på kommentarer den här veckan just för att alla ska känna att de får med sig något, även om språket är lite si och så. Min engelska är ju inte heller den bästa och lättaste att förstå, ha ha. Vi får göra vårt bästa. Tack för att du tittar!

 2. lena-pettersson51 skriver:

  Tack för att du tog dig tid att svara tycker det är spännande ändå jag lär ju mig mer också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *