Live dag 4: Att förbereda inför vintern - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Live dag 4: Att förbereda inför vintern

På ett vis kan man säga att nästa års trädgårdsarbete börjar redan nu. Nu förbereder jag nästa års tidiga sådder genom att välja vilka bäddar jag ska odla och på vilket sätt. Det berättar jag mer om i dagens livesändning.

Den fjärde dagen i mitt live-projekt på YouTube startar jag tidigt på morgonen ute i trädgårde, knappt vaken. Det är underbart att gå ut så tidigt. Fåglarna, grannens tupp och den svaga vinden i träden hörs.

Idag berättar jag lite om hur viktig trädgården är för mig och hur den hjälper mig att känna mig som den bästa Sara. Dessutom svarar jag på Julies frågor som kommit in via Sara's Kitchen Garden på Facebook:

"Hi Sara. Your videos are such an inspiration to me. Thank you so much for sharing ❤️
I’m wondering how and when you prepare your outside beds for winter?
And.. is there any hope that your new book will be published in English?"

Se min senaste live från trädgården här:


Blogginlägget jag hänvisar till, om att täckodla med ull, kan du läsa här: Täckodla med ull.

Här kan du se avsnitt från tidigare i veckan:

 

 

 

 

 

 

Om du prenumererar på min kanal så får du en hint om när jag kör igång morgondagens avsnitt: Sara's Kitchen Garden. Vi ses imorgon!
/Sara Bäckmo

 

 

01. november 2018