Mitt entreprenörskap har fått pris!

Idag har jag fått motta ett väldigt fint pris - Årets Utmanare 2018 - där mitt entreprenörskap uppmärksammas. Trädgård och påhittigt företagande är en superkombo för mig och jag är väldigt stolt över att det prisas!

Från prisutdelningen, Sara står med diplom och blommor.

Jag har fått utmärkelsen Årets Utmanare 2018 och är jätteglad! Foto: Meg Nömgård

 

Åh, så glad jag är idag! Tillsammans med familjen har jag varit på residenset i Växjö och tagit emot priset Årets Utmanare 2018, som delas ut av P4 Kronoberg Sveriges Radio och landshövding Ingrid Burman. Motiveringen till att just jag får priset lyder:

 

"För att hon satt Kronoberg på kartan med sig unika trädgårdsskafferi, där hon testar gränser för vad som är möjligt att göra med kombinationen självförsörjande hushåll och entreprenörskap.

Hennes mod att leta nya vägar inom en uråldrig konst har gjort Skillnadens Trädgård till Sveriges största trädgårdsblogg."

 

 

 

 

Jag känner mig otroligt stolt över att få det här priset, som ju är en himla massa pepp i mitt företagande. Att få en fin utmärkelse är stort nästan oavsett vad det gäller, men att just här och nu i livet få uppmuntran för mitt entreprenörsskap är bara så jäkla kul! Jag älskar också delen i motiveringen kombinationen uråldrig konst - odlandet - och påhittighet inom företagsvärlden och hoppas att den kreativiteten ska bestå. Länge.

 

Vid prisutdelningen idag fick också Sam Hallam, tränare för Växjö Lakers, utmärkelsen Årets Kronobergare och Ellern Skogström, som tog SM-guld i fälttävlan på ponny-SM i Strömsholm i juni, fick utmärkelsen Årets Idrottsöverraskning. Stort grattis! 

 

Leende Sara håller diplom och blommor.

Jag intervjuades av tidigare kollegan Jocke Wallgren i direktsändning för P4 Kronoberg, Sveriges Radio. Foto: Meg Nömgård.

 

Foto på diplom och blommor.

Mitt fina diplom och en motivering att vara stolt över!

 

Sara och Inger Burman kikar på en lampa.

Av landshövding Ingrid Burman fick jag ta emot en "idé-lampa". Jag brukar tänka att en av tio idéer är tillräckligt bra att bli något, så med denna lampa i min ägo hoppas jag framtiden blir ljus.

 

Min fina pojk Viggo sade i bilen på väg hem från festligheterna i Växjö att han blev så otroligt stolt, alldeles varm i kroppen - så som det aldrig har känts förut - när han hörde att det var jag som fick priset. Förstå hur varm en mamma blir i hjärtat av att höra så fina ord! Företag och trädgård i all ära - utan min fantastiska familj hade detta inte varit möjligt alls. Det är ju trots allt en del av vårt liv som jag skriver om och delar på olika vis, något som jag vill försöka göra med integritet på alla håll och kanter. Men alla är delaktiga på sitt vis, till exempel genom att äta grönsaker, uppmuntra när det känns tungt, bolla idéer och vara helt okej med delar av vår livsplats är officiell. Tack fina familen för att ni finns!

 

Mer om mitt företag

För dig som är nyfiken på vad det är jag gör "på jobbet", hur det är att driva den här typen av företag - som influencer - och jobba med sociala medier, så gör jag serie på YouTube om detta. Se mer i spellistan Min business. En av mina videos kan du se nedan:

 

 

Stort tack till alla er som läser och tittar på allt jag delar från Skillnadens Trädgård! Utan er vore det ju inte möjligt. Nästan varje dag möter jag, eller läser brev från, läsare som berättar hur mycket det betytt för dem att följa och inspireras av det som händer här. Det är otroligt svårt att ta in - jag försöker verkligen bara att göra sånt som jag mår bra av och vara genuin mot mig själv. Men jag uppskattar så otroligt mycket att ni säger det! Jag älskar att sitta på era axlar och vara med i medgång och motgång, oavsett om det handlar om trädgård eller sånt som livet för med sig. Ni betyder otroligt mycket för mig, kom gärna ihåg det!

Stor kram från Sara!

03. januari 2019

24 svar till “Mitt entreprenörskap har fått pris!”

 1. stig ekström skriver:

  Ett STORT GRATTIS till Dig och din familj

 2. Marita Hellberg skriver:

  Stort grattis Sara!
  Det är du värd, älskar din blogg, medlemsinnehåll, youtube klipp och allt på Instagram!
  Så kul, glädja verkligen med dig!

 3. Marita Hellberg skriver:

  Stort grattis Sara!
  Det här är du väl värd!
  Älskar all som du delar på bloggen, medlemsinnerhåll, youtube och Instagram!
  Kram från Marita i Tenhult

 4. lena-pettersson51 skriver:

  Stort grattis vet hur din son kände och så bra beskrivet. Min son fick GP.s sportpris för ungdomstränare jag kände det så som din son beskrev jag kunde inte sätta ord på detta men han kunde är imponerad,

 5. Marita Hellberg skriver:

  Stort GRATTIS Sara!
  Det här är du väl värd!
  Älskar allt du delar på medlemsidan, bloggen, instagram, youtube och Facebook!
  Stor kram Sara:
  Från Marita i Tenhult

 6. Marita skriver:

  STORT GRATTIS Sara!
  Det är du väl värd!
  Marita

 7. Marita skriver:

  Stort Grattis Sara!

 8. Marita skriver:

  Stort Grattis Sara!
  Det är du väl värd!

 9. Rosmarie skriver:

  Ett ?JätteGrattis ? !
  Detta är en bekräftelse på det fantastiska arbete du gör! Gläds med Dig!

 10. cattismagnusson skriver:

  Grattis från Cattis!!

 11. marie.c.lundberg skriver:

  Stort Grattis! Har lärt mig så mycket om denna "uråldriga konst" av dig.

 12. Clary skriver:

  Bästa Sara!

  Du är så så värd detta pris! Stort grattis till dej och familjen!

  Kram Clary

 13. helens.halsocenter skriver:

  Stokstort grattis till dig inspirerade och härliga Sara! ???

 14. evamajsan skriver:

  Grattis till priset! Det är du så värd. Tycker att du borde få ännu fler utmärkelser, med tanke på vad jag själv känner, ser och hör om hur ditt sätt att odla får människor att må psykiskt bättre. Du kapar vårdköer och sparar på kostnader. Tyvärr blir det kanske lite färre klienter till din man om du fortsätter i samma anda... God fortsättning!

 15. Maria Waldebrink skriver:

  Heja dig och stort grattis!

 16. Annica skriver:

  Så roligt Sara! Du är väl värd all den uppmärksamheten!

 17. susanna_hansen skriver:

  Stort grattis till priset Sara!! Du är en otrolig inspiratör för så många!

 18. Ann Axelsson Hasselberg skriver:

  Jag blir också glad och stolt över dig Sara du är så värd pris alla dagar i veckan för all inspiration, kunskap, experimentlust och odlarglädje du sprider - tack och tack från hela mitt hjärta! Du är bara bäst Sara grattis i massor ???

 19. Stort GRATTIS till dig! Du är underbar! Jag har alla dina böcker, såg dig när du var på Gunnebo Slott i somras. Har själv byggt ett orangeri förra sommaren som jag skrivit om på min blogg. Det bästa jag gjort. Tack för all inspiration du ger!!
  Kram
  //Berith

 20. andersthorsander skriver:

  Så härligt Sara, du är en sann trädgårdskonstnär och en stor inspirationskälla.. grattis!!

 21. Ann-Katrin Wihlney skriver:

  Grattis Sara, det är du värd. Mycket kul att läsa din blogg och få många fina råd och idéer om allt i odlingens värld. Fortsatt lycka till!

 22. […] vill du veta mer om priset jag fick kan du läsa här: Mitt entreprenörskap har fått pris! /Sara […]

 23. madeleine_pettersson skriver:

  Hurra hurra för dig Sara! Grattis!
  Du är så bra! Jag får så mycket inspiration av dina texter och filmer!
  Madde

 24. IngerM. skriver:

  Gratulwerer fra Norge! Vi heier på deg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *