01. juli 2018

Möt mig på Tusen Trädgårdar

Skillnadens Trädgård är inte öppen för allmänheten idag när det är Tusen Trädgårdar i hela landet. Men du får gärna besöka några av mina vänners trädgårdar, där jag är på plats under dagen.

Sara bäckmo tillsammans med ett stort knippe grönsaker i olika färger.

 

Idag är det den stora trädgårdsdagen, när trädgårdar och odlingar över hela Sverige håller öppet. I år är det femte året som evenemanget hålls och totalt är långt över 1000 olika trädgårdar och odlingar öppen för besökare. Är det inte häftigt!?!

Vår trädgård är inte öppen under Tusen Trädgårda 2018. Och jag är inte hemma. Andra år då vår trädgård avstått från att vara med har en del letat sig hit ändå, så jag påminner särskilt om att det inte är populärt med besök utanför avtalad tid. Tipsa gärna vänner om det.

 

I vänners trädgårdar

Jag kommer att spendera dagen i två andra trädgårdar i närheten. Det blir så kul! Du får gärna komma förbi och träffa mig där.

Mellan klockan 10-15 finns jag i vännerna Majja & Kajsas stora köksträdgård på Rinkaby Gård. Det är en köksträdgård som jag skapat tillsammans med härliga kursdeltagare på våra odlingskurser. Förutom att titta på hur köksträdgården ser ut kan du fika, äta lunch, titta på djuren och prata med mig och Agnes, som är ansvarig för odlingarna under sommaren.

Mellan klockan 15-17 finns jag i min fina vän Ninnie Edheimers vackra trädgård i Tävelsås - Ninnies Trädgård. En egensinnig och underbar trädgård som omfamnar ett vackert torp i smålandsskogen. Ninnie har flera dammar, grönsaksodling, massor av rosor och fantastiska planteringar att inspireras av. Det här är enligt mina barn den vackraste trädgård som finns!

 

Var ni än väljer att åka idag hoppas jag att det blir en härlig tur med många intryck och roliga möten! Vi ses!
/Sara Bäckmo

Ett svar till “Möt mig på Tusen Trädgårdar”

  1. Linnea skriver:

    Tycker det är så fint av dig att tipsa om var du finns och där man gärna får träffa dig och prata med dig UTAN att gör intrång i er privata trädgård. Hört och läst om dessa oanmälda besök och förstår verkligen din frustration. Visst skulle jag gärna komma och titta på din trädgård någon gång då du är en stor inspiration men all glädje i det skulle ju gå om intet om man gör det oinbjuden (det säger ju sig självt tycker jag).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *