03. juni 2017

Myser i trädgården

Dags för ny trädgårdsdag! Strålande sol och sommarkänsla när jag skördar mat till lunchen och sår sallat i skuggan under äppelträdet.

Jag tycker det är underbart att se folk jobba och göra grejer i sina trädgårdar. Jag får alltid något knep med mig när jag ser hur andra hanterar plantor, rensar, klipper grejer eller skördar. Jaha, kan man göra sådär!

I min YouTube-serie SARAS TRÄDGÅRDSDAGAR hoppas jag att du får vardagsinspiration. Kul om något litet frö härifrån får leva vidare i din trädgård. I det nya avsnittet får du följa med en sån där härlig dag när ingenting särskilt är inplanerat. Jag skördar, tänker högt, delar några knep och njuter av att vara i min trädgård.

 

Precis som de andra avsnitten i serien kostar det här 9 kronor att köpa. Vill du titta från iPhone eller iPad behöver du först köpa avsnittet från dator och kan då se i vilken enhet du vill.

Blir du nyfiken och vill kika på övriga avsnitt i serien så hittar du dem på min YouTube i spellistan SARAS TRÄDGÅRDSDAGAR. Det är gratis att prenumerera på kanalen och när du gör det kan du ställa in så att du får noteringar om när det finns nya klipp att se. Prenumerera här!

Ha en härlig dag i trädgården!
/Sara Bäckmo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *