Stäng menyn

Nu tar podden semester

Tänk att vi gjort tjugoåtta avsnitt tillsammans av vår podcast Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck! Tiden rusar iväg och nu är det sommar. Vi har bestämt oss för att ta semester.

Har man egentligen semester som bloggare? Vi har pratat fram och tillbaka min man Philip och jag om saken. Visst skulle jag kunna vara ledig och stänga ner allt under en tid om jag vill det. Men jag vill inte. Trädgården är mitt största och härligaste vattenhål och att skriva och dela allt som händer här är inte bara ett jobb. Det är också ett nöje. Precis som det är för dig, med Facebook-uppdateringar om saker som gått bra eller mindre bra, sånt du vill tipsa om eller behöver stöttning i. Där är vi ju lika, bara det att jag råkar ha min inkomst från bloggen. Det är så roligt!

Men Johannes Wätterbäck och jag har bestämt oss för att vara lediga från podden Två odlare emellan i juli.  Det tjugoåttonde avsnittet blir det sista innan ett sommaruppehåll. Jag passar på att få tips av Johannes om de förbannade bladlössen som förstör min chili och så får vi lite oväntat höra om Johannes dröm om en ko.

 

 

Veckans avsnitt sponsras av Hvilan Utbildning - Handelsträdgård.

Passa på under sommaren att lyssna igen på våra tidigare avsnitt. Här hittar du dem. Och låt oss gärna veta om det är något särskilt du vill att vi tar upp i podden när vi är tillbaka i augusti.

Följ gärna Två odlare emellan på Facebook!
/Sara Bäckmo

26. juni 2017