Om medlemskapet inför månadsskiftet

Måste jag förnya mitt medlemskap i februari? Flera medlemmar hör av sig med frågor inför månadsskiftet. Så här funkar det med medlemskapet.

Tack alla som blivit betalande medlemmar på sarabackmo.se den senaste månaden! Ni är overkligt många och jag är mycket tacksam över att ni vill vara med och läsa och titta på det jag publicerar under medlemsinnehåll på min nya sajt. Jag är också väldigt glad för er som köpt enskilda artiklar. Det är ni alla som gör den här sajten möjlig. Stort och innerligt tack!

 

Vad händer i februari?
Inför månadsskiftet är det många som hör av sig och undrar hur och när medlemskapet förnyas. Behöver varje enskild medlem göra det manuellt eller hur funkar det?

Den typen av medlemskap och betallösning vi använder oss av är en löpande prenumeration, som pågår ända tills du som kund avslutar ditt medlemskap. 79 kronor dras automatiskt från det kort du angivit på din sida, varje månad vid det datum du registrerade ditt medlemskap. Det är den form av medlemskap jag själv föredrar på sidor jag använder och jag hoppas att det ska fungera smidigt också för dig.

Alltså behöver du inte tänka på någonting särskilt inför månadsskiftet - allt sköts av sig själv i teknikens förlovade värld! Det är vad jag hoppas i alla fall... Stöter vi på patrull så finns ett härligt team som står beredda att bistå med att lösa problemen.

Du som ännu inte är medlem men skulle vilja bli det kan läsa mer om vad du får som medlem här: Allt om sajten - provläs. Kortfattat så publicerar jag varje vecka fyra artiklar, två längre artiklar och två nya recept. Som medlem får du också varje månad ett nytt erbjudande med rabatt på bra produkter som många av oss som odlar gillar.

Vill du bli medlem på min sajt så kan du fylla i dina uppgifter och teckna medlemskap här: Bli medlem på sarabackmo.se.

Har du frågor om medlemskap eller annat får du gärna höra av dig så ska jag eller min kollega Elin försöka hjälpa till. Du når oss på info@sarabackmo.se.
/Sara Bäckmo

30. januari 2018

6 svar till “Om medlemskapet inför månadsskiftet”

 1. Monica Alm skriver:

  Finns det inget annat sätt att betala för medlemskapet ? Använder inte kort på nätet.

  • Sara Bäckmo skriver:

   Eftersom de flesta av oss använder kort på nätet och tycker att det funkar bra så är det den lösning vi valt att använda. Kanske du skulle vilja prova i alla fall? Hälsningar Sara

 2. Ingela skriver:

  Just nu finns inget tillgängligt betalsätt meddelas det. Något fel tydligen... jag som längtar så!

  • Sara Bäckmo skriver:

   Så synd att du stöter på patrull! Jag har skickat vidare ärendet och de kikar på det i detta nu. Försök gärna snart igen så hoppas jag att det funkar. Bästa hälsningar Sara

 3. lethorning skriver:

  En sak att tänka på bara - när banken förnyar kortet gäller det att komma ihåg att byta till det nya kortets uppgifter här. Annars kommer förstås inte nästa betalning att fungera.

 4. Alexandra skriver:

  Hej, hur funkar det om jag blir medlem och sen säger upp medlemskapet, har jag fortfarande tillgång till det materialet som jag betalat för tidigare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *