Podcast: Frågor och svar i april

Äntligen är det dags! Här kommer avsnittet där vi tar upp massor av era frågor. Hur tänker vi om plast? Vad odlar vi i skuggan? Lyssna till svaren här.

Mot en blå bakgrund syns två illustrerade porträtt av Sara och Johannes bredvid texter Frågor & svar April, Två odlare emellan.

 

Här kommer veckans efterlängtade avsnitt av podden!  Vi har pratat länge om att göra en ny fråga-svar och äntligen var det dags. Tack för alla frågor.

Det är väldigt kul att göra de här avsnitten och ämnena blandas hejvilt. Nu svarar vi bland annat på:

- Hur tänker vi om att använda plast i trädgården?
- Kan vi ge tips på hur man odlar i en blåsig trädgård?
- Vad passar att odla i skugga?

 

 

Vi pratar också lite om hur vi gör när vi planterar ut kålen. Om du funderar på hur du ska göra med utplanteringen av dina förodlade grönsaker på bästa sätt kan jag verkligen rekommendera att läsa min artikel Härda, avhärda och uthärda. Du kan spara massor av jobb! För medlemmar ingår artikeln som vanligt i utbudet och för dig som vill stötta mig med att köpa en enstaka artikel för 15 kronor är det ett hett tips att satsa på just denna. Klicka på artikeln för att handla.

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast som kommer med nytt avsnitt varje vecka. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

 

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

 

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

 

/Sara Bäckmo

12. april 2018

2 svar till “Podcast: Frågor och svar i april”

  1. […] du våra fråga-svar-poddar? Här kan du lyssna på fler: Juni April […]

  2. […] växthus Vattenbrist och ovanpåkompost Frågor och svar april Tomatblast och vinterstrategi Vackra minnen och annorlunda […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *