Presskonferens på Skillnadens Facebook imorgon! - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Presskonferens på Skillnadens Facebook imorgon!

Jag har lyckats hålla mig från att säga något under lång tid! Mycket bra jobbat om jag får säga det själv. Imorgon är det dock dags att avslöja planerna!

Ett bildkollage med text om presskonferensen.

 

Nu drar det ihop sig! Ikväll klipper jag håret och plockar fram något annat än arbetsbyxorna, som förberedelse inför morgondagens äventyr. Det är dags för en spännande presskonferens!

Jag har mest erfarenhet av att bevaka presskonferenser som journalist - nu är det jag själv som har något att berätta. Så, varmt välkommen till en presskonferens på Skillnadens Facebook-sida! Det är Ulf Fransson, Anna Lindeqvist, bägge från Nelson Garden, och jag själv som kommer att medverka och berätta om kanonfin nyhet.

Vågar du gissa vad det handlar om? Vi ses klockan 10.00 - live på Skillnadens Facebook. Välkommen!
/Sara Bäckmo

10. april 2018