Podcast: Quinoa, sockerrör och sparrisböna - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Podcast: Quinoa, sockerrör och sparrisböna

Vilket roligt avsnitt! Vi pratar om sommarens häftigaste skördar och banne mig, det blev en del kul trots värmen. Välkommen att lyssna.

Johannes och Sara sitter i en soffa och tittar in i kameran, Sara ler.

Jag är lycklig över mina långbönor, svedjerova och vita persikor, Johannes jublar över sockerrören. Sommarens experiment avhandlas och vinterodlingens strategier gås igenom. Jag sitter hemma med mängder av frö och är mitt uppe i intensiv odling. Det är verkligen året om och jag fullkomligt älskar det!

 

 

Nyfiken? Här kan du läsa om sommarens nyheter i min trädgård:
Vit persika - White Peach 
Långböna Red Noodle
Äntligen svedjerova i min trädgård

 

I podden pratar jag om min bok Vinterodling. Om du vill ha ett signerat ex finns det i min webbutik, med extra fint pris till dig som är medlem på sajten.  Läs mer om boken och handla här: Vinterodling - Skörda när det är kallt.

Mitt sortiment med fröer tillsammans med Nelson Garden säljs bland annat på odla.nu. Under september har du som medlem på sajten 20 % på hela sortimentet hos dem. Gå in på medlemserbjudandet här på sajten för att ta del av det.

 

Liggande bild med fröpåsarna utspridda i en solfjäder.

Sortimentet innehåller 54 fröer och på varje fröpåse finns såinstruktioner för alla fyra årstider. Skrivna av mig utifrån hur jag odlar!

 

Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck är vår podcast som nu under hösten kommer med nya avsnitt varannan vecka. Två odlare emellan görs av Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck och Therese Lundén. Hör alla tidigare avsnitt på SpotifyLibsyn eller andra appar för podcasts.

Vill du komma i kontakt med mig angående annonsering i podden skickas förfrågningar till marknad@sarabackmo.se.

Läs mer om Sara Bäckmo – Skillnadens Trädgård
Läs mer om Johannes Wätterbäck – Farbror Grön
Läs mer om Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck

 

/Sara Bäckmo

01. september 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *