10. maj 2017

Rädisor och vinterrädisor

Jag klättrar upp på vinden och spelar in ett avsnitt av vår podd.  Johannes Wätterbäck poddar från ett hotellrum i Göteborg. Här är äntligen senaste avsnittet av Två odlare emellan!

I veckans poddavsnitt ber jag Johannes Wätterbäck att berätta mer om de svarta rädisorna han odlat. Är det samma som jag provat? Rädisor eller vinterrädisor. Vad är vad och vad är egentligen sortnamnet? Vi pratar också om hur vi tänker när vi väljer ekologiska grönsaker i butik och drömmar om husrenovering.
Ett svar till “Rädisor och vinterrädisor”

  1. Evy skriver:

    Nu har jag hört er tala om rädisor bl.a., ska nu söka efter nya sorter för det är ju så gott.
    Du odlar ju ekologiskt och vill värna om miljön. Då tänker jag också på att städa miljövänligt. Det finns något som heter Enjo (www.enjo.com) de har städdukar som går ner i porerna och tar upp smutsen. Det blir rent fort och lätt och varar rent länge. Man kommer åt i skrymslen, runt kranar mm mm. Städduken gör man rent med olivtvål som är bakteridödande. Jag är inte säljare men rekommenderar detta städmaterial allt vad jag kan. Har använt det ca 20 år.
    Tack för all din inspiration!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *