SKILLNADENS GRÖNA MARS - Sara Bäckmo
Stäng menyn

SKILLNADENS GRÖNA MARS

Var med i en härligt grön trädgårds-kalender och vinn fina produkter i SKILLNADENS GRÖNA MARS!

Gröna mars pågår hela mars månad 2024.

 

Nu är det dags att sjösätta årets grönaste kalander och skicka ett fint pryl-regn över er som är betalande medlemmar på Skillnadens. Välkommen till SKILLNADENS GRÖNA MARS!

Tillsammans med min redaktion har jag gjort en lång och härlig lista med produkter från Skillnadens webbutik och från Skillnadens handelsträdgård och satt ihop en fin kalender till mina medlemmar. Låt oss se den som en uppräkning mot våren. Mot mer ljus. Mot mer värme. Mot mer grönska.

Du som är betalande medlem på Skillnadens kan delta i utlottningen, som görs genom inlägg för var dag i vår medlemsgrupp på Facebook. Du behöver kommentera den aktuella utlottningen för dagen för att vara med i tävlingen. Alla medlemmar - oavsett när du blev medlem, men du behöver ha ett aktivt medlemskap - kan delta. Inlägget hittar du längst upp i Facebook-gruppen, under rubriken som heter Utvalt.

Om du inte är medlem på Skillnadens än kan du bli det nu och delta. Utöver SKILLNADENS GRÖNA MARS får du se alla mina live-sändningar från odlingarna hemma och andra ställen, delta i frågestunder, läsa långa temaartiklar, delta i medlemsträffar och få rabatt och erbjudanden som jag ordnar efter era önskemål. Läs mer om medlemskapet i länken nedan. På Din medlemssida på www.sarabackmo.se finns länk och lösenord till vår medlemsgrupp på Facebook, där SKILLNADENS GRÖNA MARS hålls hela månaden. Välkommen att gå med!

 

Läs mer och bli medlem på Skillnadens här!

 

Observera att det inte går att delta i SKILLNADENS GRÖNA MARS om du inte har ett Facebook-konto.

Vårliga lyckönskningar från er Sara!

01. mars 2024