Skillnadens + Tidningen Land - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Skillnadens + Tidningen Land

Skillnadens Trädgård, augusti 2014.


Nu är de första bilderna ivägskickade. Och den första artikeln håller på att finslipas. Fjärilarna i magen blir fler och fler och jag jublar över allt spännande jag ska få vara med om kommande år! 

Under hela 2015 ska jag skriva för Tidningen Land! Det blir två härliga uppslag varje månad där du kan följa trädgårdsskafferiet från årets början till årets slut. Massor med bilder, tips, tankar och recept.

Dessutom flyttar Skillnadens blogg in under www.tidningenland.se i början av nästa år och fortsätter att uppdateras med så gott som dagliga inlägg om livet med en nästan självförsörjande köksträdgård. Tjoho!

Tidningen Land är en av de större veckotidningarna i Sverige. Vi är många som är uppvuxna med en hög Land-tidningar i föräldrahemmet och det är extra roligt kanske just därför att bli en del av den tidningen!

Självklart kommer både Facebook och de flesta övriga plattformar att leva vidare och uppdateras precis som nu. 

Men. Jag lämnar Sveriges Radio! I år är det 20 år sedan jag gjorde mina första radioprogram någonsin i en liten källarlokal i Mölndal/Göteborg, för att sedan ta mig vidare på olika vägar genom medie-Sverige. Ett 20-årsjubileum måste vara en bra tid att ta paus i! Men pirrigt förstås att lämna det trygga skeppet och ge mig ut på nytt vatten.

Håll nu tummarna för att mitt nya jobb som trädgårdsjournalist - på riktigt - blir toppen!
/Sara Bäckmo
15. december 2014