17. juli 2016

Snart börjar jag föreläsa igen

Höstens bokningar rymmer till exempel besök på Bokmässan i Göteborg, matfestival i Blekinge och till och med en resa till Finland!

Om några veckor börjar jag ge mig ut och föreläsa igen. Det ska bli så roligt! Till en början följer lilla Loa med men senare under hösten har han blivit stor nog att stanna hemma utan mamma.

Säsongen startar hos Wardins Gårdsprodukter i Jäla redan den 14 augusti. Jag finns på plats för att dela mina erfarenheter av att odla under en lång säsong.

I höst ska jag också åka till Bokmässan i Göteborg för ett kortare föredrag, matfestival i Blekinge, boksignering i Vederslöv och till och med en resa till Finland. Extra kul är också att jag äntligen ska åka till min hemstad Göteborg och hålla ett föredrag. Hoppas det blir fullsatt!

Det är fortfarande många datum som hänger i luften och allteftersom fylls listan med bokningar på. Håll gärna utkik så du inte missar något i ditt närområde. Just nu ser listan ut så här. Tänk på att flera av föredragen kräver föranmälan - boka så du får plats.

Evenemang bokade hösten 2016:
14 augusti - Wardins gårdsprodukter
20 augusti - SOVEL Matfestival, Blekinge
28 augusti - Byggnadsvårdsdag Vederslöv (endast boksignering, tid: 12.00-13.00)
23 september - Bokmässan i Göteborg
9 oktober - Värna bygdegård, Linköping
22 oktober - Odla i Lund
23 oktober - Medborgarskolan, Halmstad
29 oktober - Perstorps bibliotek
11-12 november - Nykarleby, Finland
16 november - Göteborg (arrangör Studieförbundet Vuxenskolan)
30 november - Orust

Om du gärna skulle vilja att jag kommer till din ort är mitt bästa tips att du tar kontakt med en trädgårdsförening eller ett studieförbund där och önskar ett föredrag.

Frågor om föreläsning skickar du till info@skillnadenstradgard.se. Har du frågor inför våren 2017 går det bra att skicka dem med.
/Sara Bäckmo

 

6 svar till “Snart börjar jag föreläsa igen”

 1. Anders Joling skriver:

  Nice att du kommer till Orust??? Var och när? Med vänlig hälsning, Anders.

 2. Katrin Gustafsson skriver:

  Skulle gärna sett dig föreläsa här i Norge!

 3. Hurraa!! Jag tänkte faktiskt på det härom dagen hur det blev med Nykarleby-resan! 😀 Synd att det blev så sent på året, men hur som helst är det jättejätteroligt att du kommer, och jag är säkert på att det är många med mig som håller med! 🙂

  Sandra

 4. Hanna skriver:

  Roligt att du kommer till Göteborg. Jag och min mamma har bokat in oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *