Tre bladgrönsaker för infrysning

Här är veckans klipp från Skillnadens Trädgård. Jag visar tre viktiga bladgrönsaker som jag odlar mycket av för att fylla frysen inför vintern.

Nu har jag gått och spanat på bladen länge nog. Det är dags att börja bunkra vinterförrådet. Många såser ska kokas, lasagner lagas och crepes gratineras. Vi äter mycket gröna blad från frysen under vintern och i veckans klipp visar jag de tre jag odlar allra mest av.

 

 

Jag odlar också mängder av blad tidigt på våren. Här är ett klipp om det.

 

Dela gärna vidare inlägget och/eller klippen till dina vänner. Gröna blad är nyttigast av alla grönsaker och något alla borde odla i trädgården.
/Sara Bäckmo

28. oktober 2015

2 svar till “Tre bladgrönsaker för infrysning”

  1. Hannah Hansen Erlandsson skriver:

    Hej! Vill bara säga att länkarna till video-klippet inte fungerar på den här sidan. Jag klickade mig hit från såschemat där spenat länkade hit, och hoppades på att hitta något intressant om spenat.
    Villa bara säga till, så ni har möjlighet att rätta till. Tack för en i övrigt fantastisk websida/podd/sociala flöden!
    /Hälsningar från en trogen följare av dina kanaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *