Tunnelväxthuset i april - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Tunnelväxthuset i april

Tunnelväxthuset levererar alla gröna blad vi behöver till hushållet nu. Därtill är det en fin lekplats för alla i familjen. Idag var det varmt och gott i tunneln och jag gjorde en lång live-video och visade runt. Välkommen att kika!

Sara i underställströja står i ett varmt tunnelväxthus.

 

Idag blev min live-sändning en tur i tunnelväxthusen. Det var varmt! Jag visade runt bland grönsakerna och berättade lite om hur jag disponerar ytorna just nu. Hela livesändningen kan du se här.

 

 

Om du vill prenumerera på min YouTube-kanal blir jag förstås superglad. Det är gratis och då kan du också få en liten notering om när jag sänder live imorgon. Så du inte missar, menar jag!

 

Prenumerera på Sara Bäckmo - Skillnadens Trädgård på YouTube här

 

Nedan kan du se veckans tidigare livesändningar.

 

 

I eftermiddag har vi haft en härlig stund ute, med eldning, smoothies och rensning. Jag har startat ett krig mot våtarven. Jag ska vinna! Ses imorgon igen för en ny sändning på YouTube.
/Sara Bäckmo

 

09. april 2019

2 svar till “Tunnelväxthuset i april”

  1. marie.malmstrom83 skriver:

    Hej Sara!
    Vad roligt att följa sändningarna under veckan. I videon skymtade det lite snabbt förbi ett av dina experiment, vanlig hushållskompost vs bokashi. Kan man läsa/se mer om detta någonstans? Eller är det något du kommer att berätta mer om sen?
    Hälsningar Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *