05. februari 2018

Välkommen att boka föredrag till hösten 2018!

Nu i februari är det dags att boka föredrag inför hösten. Vinterodling står i fokus och intresset är stort. Hör gärna av dig med förfrågan snarast via mail.

Spenat och persilja i tunnelväxthuset för övervintring.

Spenat och persilja i tunnelväxthuset för övervintring.

Nu är det äntligen dags att börja ta emot förfrågningar om föredrag till hösten 2018. Ni är många som redan hört av er och jag har uppmanat er att återkomma i februari. Hoppas på många intressanta förslag!

Du hör av dig med din intresseanmälan till evenemang@sarabackmo.se. Intresset är väldigt stort så ett tips är att skicka iväg ett mail så snart du kan innan det blir fullbokat. Jag tar ENDAST emot bokningar enligt info ovan, ej via messanger i olika sociala medier, papperspost, kommentarsfält eller telefonsamtal.

Vecka 43 kommer jag att hålla föredrag i Haugesund, Norge. Vill fler norska hagelag eller liknande boka föredrag den veckan så tar jag gärna emot förfrågningar.

 

Vinterodling i fokus
Föredraget hösten 2018 handlar helt och hållet om vinterodling. I augusti kommer nämligen min tredje bok som vinterodling i Skillnadens Trädgård och jag vet att det är jättemånga som är nyfikna på det här sättet att odla och vill ha inspiration. Jag gör föredraget med start i september 2018.

Tipsa gärna studieförbund, företag, föreningar och organisationer om du tycker att det skulle vara fint med ett föredrag på din ort. Till exempel har ni läsare i flera år önskat föredrag i Stockholm, men för att det ska bli av behöver någon ta på sig att arrangera. Som sagt, tipsa lämpliga arrangörer så att de hör av sig med förfrågan. Du kan till exempel bifoga länk till det här inlägget så de vet var de ska höra av sig.

Observera att det här inlägget endast handlar om att anmäla sitt intresse för att arranera ett föredrag. Det är inte ett inlägg dit du kan anmäla dig för att komma och lyssna på ett föredrag. Vårens föredrag och orterna det hålls på hittar du här: Mina bästa grönsaker - Sara Bäckmo.

Så, välkommen att höra av dig med din intresseanmälan inför hösten!
/Sara Bäckmo

 

6 svar till “Välkommen att boka föredrag till hösten 2018!”

 1. Helene Steinlein skriver:

  Hej! Jag skulle vilja boka dig till hösten. Båstads kommun. Vänliga hälsningar Helene

 2. Anne-Mo Timerdal skriver:

  Är du intresserad av att komma och hålla föredrag på Svenska Tantens trädgårdscafe /galleri på Bergqvara gård i Växjö i september. Vi har ca 50 sittplatser i stora gallerirummet en trappa upp. Hur mycket kostar ett föredrag av dig? Vi ser dig gärna en lördag eller sön (11-17)

 3. Lasse Grubb skriver:

  Hej Sara.
  Jag fann dig på youtube igår och där hänvisade du till din nya site.
  Här är jag nu och vid en första titt så måste jag säga att det är en fantastiskt lyckad sida du/ni har åstadkommit. Grattis till den, här stannar jag nog länge.

  Jag vill tipsa dig om ett hjälpmedel du kan beställa från USA, som underlättar och sparar mkt tid vid skörd av bladgrönt.
  Det kanske är nåt för dig. Mvh/Lasse Grubb

  http://theurbanfarmer.co/product/quick-cut-greens-harvester/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *