27. februari 2016

Förboka boken om Skillnadens Trädgård

Nu är det bara en vecka kvar tills boken om min köksträdgård finns i butikshyllorna. Jag är så nyfiken på vad du ska tycka!

Jag har precis köpt mitt livs första shoppingvagn. En mönstrad i rosalila. Festlig. I den ska jag packa alla mina böcker när jag ger mig ut och föreläser under våren (vilka orter jag besöker kan du se i Föredrag om Skillnadens Trädgård). Känns smått overkligt att det faktiskt dimper ner några kartonger med böcker här om bara några dagar, men så är det sagt. Tänk att äntligen få hålla den i handen och känna pappren mot fingertopparna! Fotot överst i inlägget är ur boken, med foton av fina Maria Fors Östberg som jag gjort boken tillsammans med.

Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi kommer att finnas i bokhandeln från 7 mars. Lands läsare kommer förstås att få ett förmånligt erbjudande inför köpet, men om du inte kan hia dig de där dagarna som är kvar så har jag sett att boken finns att förboka hos bokus.com.

Jag kommer att ha med mig böcker till vårens föreläsningar för att sälja. Inledningsvis kommer det att vara möjligt endast med kontant betalning, 200 kronor per bok, men sedan kommer flera alternativ att finnas.

 

Omslaget till boken om Skillnadens Trädgård.

 

”Jag när ingen gröna-vågen-dröm i vanliga fall, men efter en stunds läsning började jag snegla på den stora trädgården utanför mitt fönster och önska att den såg ut som Saras. För den som vill förverkliga drömmen om att vara självförsörjande med grönsaker, bär, blommor och annat odlingsbart är detta en perfekt inspirationsbok som handlar om en grön livsstil.”

Ur BTJ:s (fd. Bibliotekstjänst) recension av boken.
Lektör: Erika Storme Martinger, BTJ-häftet nr 8, 2016

 

Beställa böcker till din verksamhet?
Redan har flera hört av sig och vill beställa ett gäng böcker att sälja i till exempel gårdsbutik eller andra mindre verksamheter. Det är verkligen jätteroligt! Hör gärna av dig till mig på info@skillnadenstradgard.se så ska jag förmedla kontakt med förlaget som sköter beställningar av den typen.

 

Kund i andra länder?
Bokus levererar böcker till flera länder utanför Sverige, se hela listan här. Dock finns inte Danmark med på listan...
/Sara Bäckmo

7 svar till “Förboka boken om Skillnadens Trädgård”

 1. Annica skriver:

  Toppen! Min mamma är prenumenant på tidningen Land 🙂
  Lycka till med er kommande, själv väntar jag vårt andra barn i början av juni och
  är tacksam för ditt inlägg om hur man minskar ner på omskolningen av plantor.

 2. Benni skriver:

  Denne boken skal jeg kjøpe, til tross for litt av noen fraktpriser til Norge. Totalt kr. 462,-
  Anbefaler norske som bor nær grensen å ta en tur til Sverige.
  Hvis du vil publisere din blogg for norske lesere, kan du melde deg på blogglisten http://www.hageblogger.no.
  Da får norske lesere også øynene opp for din fantastiske blogg.
  Lykke til med boksalget, du går en spennende tid i møte både med ny bok og baby.
  Ønsker deg alt godt for våren.

  • Sara Bäckmo skriver:

   Tack snälla för tipset! Det ska jag gärna göra. Du får gärna dela vidare och tipsa om bloggen i grupper du använder dig av. Vet ju inte riktigt vilka de norska grupperna är. God grodd! /Sara

 3. Denna bok kommer få trängas här i min bokhylla^^ Ska bli spännande och se vad för inspiration/tips som kommti med i boken.
  Här hemma är nu varmbänken igångsatt, hela 1800 L hästgödsel gick åt. Och 20 grader varm är den efter ca 3 timmar faktiskt väldigt spännande att följa den^^

 4. Kitty skriver:

  Jag måste få händerna på den boken!! Ser framemot läsning av dn i sommar 🙂
  /Kitty

 5. Karin skriver:

  Igår landande din fina bok i vår brevlåda! Så fin den ser ut, det blir helgens roligaste läsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *