Kärlek och trädgård i podd med Philip - Sara Bäckmo
Stäng menyn

Kärlek och trädgård i podd med Philip

I veckans avsnitt av Skillnadens får du möta min man, psykoterapeut Philip Bäckmo. Han är ingen odlare, men applåderar mina insatser i trädgården. Hör vårt samtal om trädgård och kärlek.

En man i stickad tröja och keps, med lite skägg och glasögon, fotograferad ute i naturen.

 

Jag har i flera år önskat att göra något till mina kanaler tillsammans med min man Philip Bäckmo. Äntligen, äntligen är det dags! Det här är vårt första avsnitt till podden Skillnadens och det kommer fler senare i vår. Vi plockar upp några av frågorna som skickats till oss. Det handlar bland annat om vad som är rimligt att sikta på för en ny odlare, om omställning, gemensamma intressen saker vi beundrar hos varandra.

 

 

Philip är psykoterapeut med egen mottagning i Växjö, där han bland annat arbetar med många par i terapi. Han håller också utbildningar och har skrivit boken Själen är ett verb. Tipsar också om att boken finns inläst att höra via streamingtjänsterna som Storytel och BookBeat. Läs mer om Philip på hans hemsida här.

 

Mer om vår familj

Jag har skrivit en del på bloggen om hur vi tänker kring fördelad tid mellan oss hemma med barnen och hur vi skapar tid i vår relation för att till exempel odla eller göra andra saker som vi brinner för. Nedan hittar du länkar till relevanta inlägg om du vill läsa mer.

Delad hemmatid är bra för vår familj
Är ni hemma jämt?
QA till "Är ni hemma jämt?"
Hur en kärleksfull relation kan ge tid för trädgård
Vårt geniala städschema

 

Om podden

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via följande plattformar:

Skillnadens på Spotify
Skillnadens på Libsyn
Skillnadens på YouTube

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor, kommentarer eller vill önska innehåll till kommande avsnitt.

Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

24. januari 2019