Sök
Smarriga röror går inte att få för många av! Ärthummus är mycket användbart och perfekt att göra på de torkade ärtor du har till hands.
Vi äter gärna lamm till grönsakerna hemma hos oss. I det här receptet kombinerar jag lammfärs, bönor och fetaost. RIktigt smarrigt!
Gråärt är en fantastisk ärt som trivs utmärkt i vårt nordiska klimat. Här är ett mycket användbart recept på vegetariska biffar som du gör med just gråärt.
Här är ett fint tips på vintriga bönor - direkt från frysen ner i pannan. Kanske det godaste sättet att använda brytbönor/haricot verts på.
Stekt ris är en smart rätt som passar utmärkt till den tidiga sommarens läckra grönsaker. Välj dina egna favoritkombinationer eller ta mina!
Bönsallad är alltid ett toppentillbehör. Perfekt med bra vegetariskt protein, ljuvligt gott och enkelt att ha ingredienser till hands året om även för den som odlar sina egna grönsaker.