Läckert godis av bara frukt och honung? Jodå, det funkar faktiskt. Med kryddning av kanel blir det här en av familjens favoriter på julens gottebord.
Den här lyxiga marmeladen på päron och valnötter är smaksatt med citron, kanel och vanilj. Perfekt på ostbrickan eller varför inte som gå-bort-present?
Must och mos i all ära, men missa inte att göra saft om du får en stor äppelskörd. Saften smakar underbart både kall och varm.
Koka ihop en god marmelad med björnbär! I det här receptet är det citron och vanilj som höjer smaken. Kalasgott med nybakta scones och färskost!
Kräm är ett underbart mellanmål som kan lagas av i stort sett alla frukter och bär som finns i trädgården. Använd färsk skörd eller fryst.
Lyxfika när det är som bäst! Munkar går fint att göra hemma i ett munkjärn och smakar gott tillsammans med äpplen från trädgården.
Fläderbärskapris - ett läckert tillbehör till både pizza, pasta eller i en sallad. Vilken känsla att servera egenodlad kapris!
Det här är en vanlig kladdkaka som får extra god smak av blåbär. Perfekt för barnen att gå ut med varsin skål och plocka till baket.
Blåbär är ett superbär på många sätt. Gott, nyttigt och en fullträff i bakverk. Prova att baka den här goda blåbärskakan med vallmo och citron.
Plocka blåbär i skogen eller från trädgårdens buskar. Blåbärsglass är enkel att göra själv och löjligt god. Här är ett enkelt recept.
Ljuvlig marmelad gjord på squash, citrusfrukter och aprikoser - som en burk solsken! En smak av sött och syrligt på en och samma gång, strålande gott.
Sötsyrlig rabarbersylt går nästan inte att få nog av. I det här receptet höftar jag med sockret och fryser in så att jag slipper oroa mig över hållbarheten.