Det kan vara så att fläderglass är det godaste du kan göra av din fläderblomssaft! Servera gärna med säsongens bär - himmelskt gott!
Sallat smakar fantastiskt gott uppvärmd. Stek din favoritsort lätt och förbered dig på nya smaksensationer. Den som bara äter sallat kall har missat något!
Klassisk kålpudding är en favorit i den svenska husmanskosten. Servera med rårörda lingon och inlagd gurka - kalasgott helt enkelt!
Rabarber och kardemumma är en ljuvlig kombo - här i en barnsligt god kräm som med fördel serveras med gräddmjölk. Perfekt mellanmål!
Vårprimör nummer ett är sparrisen. Mjäll och med en ljuvlig, grön smak. Några enkla medel gör den en delikatess på lunchtallriken.
Sugen på något sötsurt och gott? Gör en curd av rabarber. Passar utmärkt på både ostbrickan, buffén eller som fyllning i din favoritkaka.
Sötsyrlig rabarbersylt går nästan inte att få nog av. I det här receptet höftar jag med sockret och fryser in så att jag slipper oroa mig över hållbarheten.
Ramslökens tid är kort, det gäller att njuta så länge det varar. Ett fint sätt att förlänga njutningen är att göra det här goda saltet.
Det här är en enkel chokladsockerkaka som blir extra saftig och smakrik med juice från grönkål. Dessutom ges ett litet sting på tungan av chilin.
Detta är en omgjord variant av alldeles vanliga chokladbollar. Utan kakao och med smak av hallon eller andra bär från trädgården.
Ört- eller grönsakssalt är ett fint sätt att ta vara på grönsaker och blast som blir över.