Hemodlad pak choi kan stekas blad för blad eller delade i små huvuden. Ät som tillbehör eller vid en lunch tillsammans med annat grönt.
God och snabblagad pak choi i ugn! En delikatess att äta som den är eller som ett läckert tillbehör till kött eller andra grönsaker.
Vårkanten är en perfekt tid för att ge grönsakerna ännu mer plats på tallriken. Skippa pastan eller grynerna och låt de stekta vårprimörerna bli måltidens bas. Mycket läckert!
Kål kokt med smör och några nypor salt är en läckerhet du inte vill vara utan! Med en korv av god kvalitet till blir det en fulländad måltid.
Kålpudding är en populär och älskad rätt. Fänkålen lyfter verkligen denna traditionella husman till en ny nivå och blir en fin smakkombination med vitkålen!
Pressa din grönkål! Ett utomordentligt klyftigt sätt att använda stora mängder gröna blad och fylla glasen med nyttigheter. Dessutom blir det så gott att hela familjen älskar det.
Brysselkål är gott året om men den smakar särskilt gott till julskinkan. Prova denna läckra gratäng på julbordet i år!
Rödkål är en julbordsklassiker jag inte vill vara utan och hemgjord går snabbt och lätt att tillaga och smakar desto godare. Prova!
Paj med gröna blad blir matig och god med ädelost och nötter. En perfekt rätt som du kan justera efter vad som finns i ditt skafferi. Läs mitt favoritrecept på grönkålspaj här!
Kålchips är jättegott! En perfekt grej att göra före maten eller som läckert tilltugg. Vi som odlar kan festa till det extra mycket med kålblad i alla möjliga färger och former.
Husmanskost när den är som bäst. Klassiska kåldolmar ger fantastiska variationer med blad från egenodlade kål i olika färger och strukturer.
Att få skörda stora, vita blomkålshuvuden från egen trägård - vilken lyx! Smaken är alldeles fantastisk. Gratinerad med ost och senap blir blomkålen en hel måltid på bordet.